Ierse creuse oesters ‘Oysri’ op ijs - granité van Granny Smith Huitres d’Irlande ‘Oysri’ sur glace - granité de Granny Smith
3,5/st.
Royal Belgian Caviar Osietra 30gr.
Royal Belgian Caviar Osietra 30gr. op ijs - blini’s Royal Belgian Caviar 30gr. sur glace - blini’s
68
Kort gebakken coquille uit Dieppe
Kort gebakken coquille uit Dieppe - crème van bloemkool - haringkaviaar Noix St-Jacques de Dieppe en coquille - gratiné au four - crème de chou fleur - caviar de hareng
16/st.
Croque ‘DELUXE’ (v)
Croque ‘DELUXE’ Oud Brugge kaas - duxelle van truffel en paddenstoelen - truffemayo Croque ‘DELUXE’ Fromage Brugge Vieux - duxelle de truffes et champignons - truffelmayo
Tartaar van verse Sint-Jakobsnoot - zeekraal - jus van bonito - beurre blanc Tartare de noix St-Jacques - salicorne - jus de bonito - beurre blanc
26
Pinsa Romana (pizza/focaccia) (v)
Pinsa Romana (pizza/focaccia) geitenkaas ‘Aurélie’ butternut - walnoten - honing Pinsa Romana (pizza/focaccia) fromage de chèvre ‘Aurélie’ - citrouille - noix - miel
26
Plankje 100% Iberico Bellota ham
Plankje 100% Iberico Bellota ham - Cebo de CampoMonte Nevado - Muy Bien! Plateau de jambon 100% Iberic Bellota - Ceco de Campo -Monte Nevado - Muy Bien!
32
Home made Gravad Lax ‘MOWI Supreme’
Home made Gravad Lax ‘MOWI Supreme’ - zure room haringkaviaar - appel-lavendel Home made Gravad Lax ‘MOWI Supreme’ crème aigre - pomme-lavende
26
Tataki van tonijn
Tataki van tonijn - furikake - sesam - wasabimayo Tataki de thon - furikake - sesam - mayo wasabi
26
Carpaccio van gemarineerde Conference peer (v)
Carpaccio van gemarineerde Conference peer gorgonzola - crumble van honing en walnoten MUST-TRY! Carpaccio de poire Conference marinée gorgonzola - crumble de noix et miel MUST-TRY!
16
Kaasplank 'Van Tricht' (v)
Kaasplank met harde, halfharde en zachte kazen geselecteerd door kaasmeesters Van Tricht Plateau de fromages durs, semi-durs et doux sélectionné par les maîtres fromagers Van Tricht
Van Tricht Liquid combo met een glaasje Ramos Pinto Quinta da Ervamoira 10y.
Hand gepelde grijze garnalen - gepocheerd eitje van boer Olivier - garnalenmousseline Crevettes grises décortiquées à la main - oeuf poché de fermier Olivier - mousseline de crevettes
VG 32 HG 42
Sliptongetjes
Sliptongetjes gebraden in beste boterslaatje frietjes Les solettes poêlées au beurre frais - salade pommes frites
42
Op vel gebakken kabeljauw ‘Crème de la mer’
Op vel gebakken kabeljauw ‘Crème de la mer’ jonge spinazie - tartaar van scheermes - schelpjes aardappelpuree - witte wijnsaus Cabillaud cuit ‘Crème de la mer’ - épinards jeunes couteaux de mer - coquillages - pommes de terre en puree - sauce vin blanc
42
Filet van gebakken rog
Filet van gebakken rog - selder - boontjes aardappelpuree - dille & spinazie saus handgepelde grijze garnalen Filet de raie cuite - céleri - haricots -pommes de terre en puree - sauce aneth & épinards - crevettes grises décortiquées à la main
42
Gepofte polderaardappel met handgepelde grijze garnalen
Gepofte polderaardappel - handgepelde grijze garnalen - gravad lax - gerookte paling - zeekraal zure room - mousseline van garnalen Pomme de terre en chamise crevettes grises décortiquées à la main gravad lax - anguille fumée - salicornes - crème aigre - mousseline de crevettes
39
Bouillabaisse
Bouillabaisse - Noordzeevis - schaal- en schelpdieren rouille - kaas - toast Bouillabaisse - poissons divers de la Mer du Nord coquillages et crustacés - rouille - fromage - toast
42
Pasta alle Vongolé
Pasta alle Vongolé (met schelpjes) Pâtes alle Vongolé (aux coquillages)
38
Tomaat met handgepelde garnalen
Tomaat met handgepelde grijze garnalen knapperige bindsla - frietjes Tomate aux crevettes grises décortiquées à la main - coeur de laitue - pommes frites
42
VLEES
Rundstartaar ‘Blonde d’Aquitaine’ op wijze van de chef
Met de hand gesneden rundstartaar ‘Blonded’Aquitaine’ op wijze van de chef slaatje - frietjes Tartare de boeuf au couteau ‘Blonde d’Aquitaine’à la façondu chef - salade - pommes frites
34
Rundstartaar ‘CHIC & CHER’
Met de hand gesneden rundstartaar ‘CHIC & CHER’ Royal Belgian Caviar Osietra knapperige bindsla - frietjes Tartare de boeuf au couteau ‘CHIC & CHER’ Royal Belgian Caviar Osietra - sucrine pommesfrites
Hoevekip - kalfszwezeriken - gehaktballetjes handgepelde grijze garnalen - frietjes truffelmayonaise Poulet fermier - ris de veau - boulettes de viande crevettes grises décortiquées à la main pommes frites - mayonnaise aux truffes
49
Stoofpotje van hert
Stoofpotje van hert - Brusselse spruitjes - geprakte aardappel - chiconettes - airelles Cassoulet de cerf - choux de Bruxelles - pommes de terres écrasées - chiconetttes - airelles
36
Filet van wilde fazant
Filet van wilde fazant - compote van Boskoop appelen - airelles - amandelkroketjes Fine Champagne met wilde woudpaddestoelen Filet de faisan - compote de pommes Boskoop croquettes aux amandes - Fine Champagne avec champignons de bois
38
Le Choix du Boucher
Le Choix du Boucher - in de pan gebakken herfstgarnituur Le Choix du Boucher - cuit à la poêle - garnitures d’automne
Tomaat met handgepelde grijze garnalen knapperige bindsla - frietjes Tomate aux crevettes grises décortiquées à la main coeur de laitue - pommes frites
Warm chocoladegebakje voor chocoholics Moelleux au chocolat pour les chocoholics
12
Carpaccio van gemarineerde Conference peer
Carpaccio van gemarineerde Conference peer gorgonzola - crumble van walnoten en honing MUST-TRY! Carpaccio de poire Conference marinée gorgonzola - crumble de noix et miel MUST-TRY!
16
Kaasplank Van Tricht
Met harde, halfharde en zachte kazen geselecteerd door kaasmeesters Van Tricht Fromages durs, semi-durs et doux sélectionné par les maîtres fromagers Van Tricht
28
Liquid combo
Van Tricht Liquid combo met een glaasje Ramos Pinto Quinta da Ervamoira 10y.